Astrologové pojmenovali 5 znamení Zvěrokruhu, s nimiž je obtížné budovat vztahy

Astrologové pojmenovali 5 znamení Zvěrokruhu, s nimiž je obtížné budovat vztahy © pixabay.com

Nejčastěji jsou to sobečtí lidé, kteří si nejvíce cení svobody a pozornosti na sebe


Lev

Náladový, náročný a sobecký. Jak dítě uráží se maličkosti věci a bez důvodu uspořádá skandály. V kategorickém tónu vyžaduje neustálé vyznání lásky a bezpodmínečnou pozornost. Sám nebude dělat kompromisy a nezmění návyky a zvyky kvůli druhé polovině. Považuje se za privilegovanou osobu, takže nebude tolerovat někoho vedle sebe, jeho pozornost si musí ještě zasloužit. Není divu, že pro takovou kombinaci vlastností je společný život s ním téměř nemožný. Pokud se vám podařilo vybudovat manželství s Levem, můžete se považovat za skutečného krotitele.

Střelec

Toto znamení je intoxikováno myšlenkou svobody. Kategoricky se staví proti jakémukoli rámci a omezením. Popírá obvyklé normy a záměrně jde proti společnosti. Nelze ho přinutit, aby šel pod korunu, oficiální manželství je horší než vězení. Společný život s ním – pochybné potěšení. Nečekejte na pomoc v domácnosti a plnění domácích povinností. Vznáší se v oblacích, sní o vlastním rozvoji, duchovních praktikách a všem, co dokáže, aby se vyhnul čištění a přípravě večeře.

Štír

Poctivost a pravdivost – skvělé vlastnosti, ale pouze ne v milostném vztahu. Štír vyčerpává spřízněnou duši moralizacemi, radami, pokyny a požadavky na hlášení každé sekundy strávené odděleně od sebe. Ne každý dokáže odolat jeho náporu. Kromě krystalické jasnosti ve vztahu vyžaduje toto znamení pro sebe nekonečné známky pozornost. Sám se chová docela sobecky a neobtěžuje se starat o svého společníka.

Kozoroh

Láska není zdaleka první v jeho hierarchii. Toto znamení zvěrokruhu je pro svého partnera chladné. Nebude pracovat na vztahu a když se poprvé objeví známky krize, promluví o rozpadu. Bere námluvy jako samozřejmost a nepřekvapí spřízněnou duši romantickými překvapeními. Manželství s ním připomíná vzájemně prospěšné sousedství – bez zbytečných pocitů a sentimentů.

Beran

Beran sní o „lásce k rakvi“ a pilně vyvine rodinné hnízdo. Všichni kazí patologickou žárlivost znamení. Ohnivý výtržník nebude mlčet, pokud se mu něco nelíbí. Rád obviňuje svého partnera za chyby a dělá si legraci z jeho nedostatků. Beran, nedbalý a nedbalý ve výrocích, riskuje, že zůstane sám kvůli ostrému jazyku.

Průměrné hodnocení 4 z 5 od 48 recenzí

Počasí v ČR

Hradec Králové
Karlovy Vary
+5°
Plzeň
+4°
Praha
+3°
Ostrava
+4°
Ústí nad Labem
+3°
Brno
Olomouc
+2°
Liberec
+6°
České Budějovice
Pardubice
Zlín
Most
Opava
Jihlava
Třebíč
Tábor
Znojmo
Příbram
Cheb
+2°
Trutnov
Písek
Kolín
+3°
Šumperk
Valasske Mezirici
Uherské Hradiště
Břeclav
Litoměřice
+2°
Žďár nad Sázavou
+6°
Klatovy
Jičín
Benešov
+6°

Předpověď pro jiné regiony

Praha
+4°
Brno
+3°
Ostrava
+3°
Plzeň
+5°
Liberec
+2°
Olomouc
+3°
Pardubice
+4°
Havířov
+2°
Zlín
+3°
Kladno
+3°
Most
+4°
Karviná
+3°
Opava
+2°
Děčín
+4°
Teplice
+4°
Jihlava
+2°
Všechna města